A vegades els diversos tipus de torrons presenten dubtes a l'hora d'anomenar-los. Alguns dels casos més freqüents són:
torróde crema: es fa a base d'ou i sucre, i està inspirat en la crema cremada o crema de Sant Josep. També es fa servir la forma torródegema.
torróde crocant: es fa [...]
FontDiccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Massa feta d'ametlles, de pinyons, d'avellanes o de nous torrades, amb mel o feta de coco, fruites confitades, xocolata, etc., que normalment es presenta en barres rectangulars. Torrons de Xixona, d'Alacant, d'Agramunt. Una barra de torrons. Torróde massapà, de crema. Càrrec ben [...]
FontDiccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Acció de cremar; l'efecte. Hem fet una cremadade mates, de ginesteres. Conjunt de la malesa cremada. Efecte del foc o de la calor en un cos. Com s'han fet aquest parell de cremades a la taula? Senyal, nafra, etc., que deixa el foc o la calor a la pell. La cremadade la cama encara es nota. [...]
Preparació elaborada amb rovells d'ou, sucre i aigua que s'utilitza sobretot per a cobrir mones de Pasqua, braços de gitano, massinis, etc. que s'han de cremar. [...]